Bio-esthetiek Schilde - huidverbetering

Bio-Esthetiek Schilde wordt 30 jaar!

Even tijd om je mee te nemen naar 1991. Het jaar waar alles begon.

Als jonge vrouw die uit een familie van zelfstandigen kwam, was het vanzelfsprekend om ook die richting uit te gaan. Ik wilde op mijn eigen benen staan én een meerwaarde in de sector kunnen betekenen. Zo gezegd, zo gedaan en Bio-esthetiek zag het licht. 

Sinds jong ben ik gepassioneerd door de huid, maar nog meer gedreven om een klant positief en happy naar huis te laten gaan. Daar is 30 jaar later nog niets aan veranderd, want ik word nog even blij van om een klant met een stralende huid én een grote glimlach te laten vertrekken.

Bio-esthetiek Schilde in 1991

De ontdekkingen van Bio-esthetiek

Door de jaren heen was Bio-esthetiek een plek waar best wel wat eigenaardigheden aan het licht kwamen. Zo werden er bizarre diefstallen bij klanten ontdekt én in het instituut opgelost. Het bleek nog dezelfde dader te zijn! Nooit gedacht dat een instituut een plek zou zijn om criminaliteiten op te lossen. 

Ook werd er door de jaren heen minder leuk nieuws ontdekt. Als schoonheidsspecialiste kent de huid na 30 jaar geen geheimen meer en zie je ook wanneer er eigenaardigheden ontstaan, zoals de vorming van een melanoom. Eind goed al goed, want deze klanten werden meteen doorverwezen en behandeld. Het zijn zaken die je liever niet ziet, maar goed dat ze zo snel aan het licht komen. 

Van schoonheidsspecialiste naar huidverbeterend instituut

Bio-esthetiek evolueerde doorheen de jaren van een schoonheidsinstituut naar een huidverbeterend instituut, waar een kwalitatieve behandeling met een persoonlijke aanpak voorop staat.

Heb je vragen rond huidverjonging, huidverfijning, poriën, pigmentatie of heb je een gevoelige huid en wil je hiervoor een aangepaste behandeling? 

Dan ben je bij Bio-esthetiek Schilde nog steeds aan het juiste adres en daar doen we graag nog vele jaren bij. 

Om het 30 jarig bestaan van Bio-esthetiek te vieren, organiseer ik binnenkort de Bio-esthetiek Beauty Day. Ik nodig onder andere een professionele make-up artieste uit om je te laten opmaken met de minerale make-up van jane iredale. Binnenkort ontvang je hierover alle info!

Wil jij er alvast bijzijn? Laat het ons weten! 

Stuur een mailtje naar hello@bioesthetiekschilde.be.


Schrijf je nu in op de wachtlijst van de Bio-esthetiek Beauty Day!