Minerale make-up

Gezonde make-up doet net dat tikkeltje meer. Bij Bio Esthetiek wordt gewerkt met de minerale make-up van jane iredale. Je kan dit ook Clean Beauty noemen, want deze make-up is vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, vulmiddelen zoals Talk, zware metalen en andere schadelijke ingrediënten.

Het verschil van jane iredale is terug te vinden in de kwaliteit en de zuiverheid van de ingrediënten waarmee wordt gewerkt. Deze huidverbeterende make-up gaat de werking van je huidverzorgingsproducten én je gelaatsbehandelingen verhogen.

Waarom kiezen voor jane iredale?

Deze producten zijn een absolute win win voor jou, want de mineralen van jane iredale doen je stralen én werken huidverbeterend. Draag jij dagdagelijks make-up dan ben je zeker gebaat bij dit merk. Je huid zal je erg dankbaar zijn, want de producten van jane iredale:

  • Laten je huid ademen en zullen je huid dus niet verstoppen,
  • zijn Hypoallergeen,
  • Bevatten natuurlijke bewaarmiddelen zoals Citrus- en radijswortelextract,
  • Zijn innoverend. Er wordt gewerkt met formules die simpel, natuurlijk en doeltreffend zijn.

Proefdiervrije make-up

De minerale make-up van jane iredale is niet alleen lief voor je huid, maar ook voor dieren. Noch de ingrediënten, noch de producten van jane iredale worden getest op dieren. Zij worden daardoor erkend door PETA en dragen het Leaping Bunny Programme Label.

Vegan make-up

We leven in een wereld waarin steeds meer wordt gekeken naar ingrediënten en hun oorsprong. De meeste producten van jane iredale zijn Vegan. De ingrediënten van dierlijke oorsprong die in bepaalde producten voorkomen zijn Bijenwas, Royal Jelly en Karmijn.

jane iredale beschermt je

Alle jane iredale producten met SPF zonbescherming worden uitvoerig getest op kwaliteit en doeltreffendheid. Breng je deze producten dagelijks aan dan bescherm je niet alleen je huid, maar je werkt preventief op de vorming van huidkanker. De SPF producten worden dan ook aanbevolen en gelabeld door The Skin Cancer Foundation.

jane iredale SPF - Bio-esthetiek Schilde

Ontdek jane iredale bij Bio Esthetiek Schilde

Reserveer je een gelaatsbehandeling, dan sluiten wij steeds af met een gratis beschermende Flash make-up van jane iredale. Zo kan jij zelf de wondere wereld van zuivere minerale make-up ontdekken.

Wil je graag volledig opgemaakt worden of zelf leren hoe je make-up aanbrengt? Reserveer dan nu je persoonlijke make-up applicatie of boek een workshop.