Huidanalyse met Observ Huidscan

Een kwalitatieve behandeling met een persoonlijke aanpak staat bij Bio-esthetiek Schilde voorop. Daarom starten wij je reis naar een gezonde huid graag met een doorgedreven huidanalyse.

We starten deze analyse met een reiniging en een intakegesprek. Daarna nemen wij foto’s van je gelaat met de Observ 520X huidscan. We brengen je huidconditie en of -problemen haarscherp in beeld. Wat wij met het blote oog niet kunnen zien, zal de Observ Huidscan voor je in kaart brengen.

Nadat we je huidconditie in beeld hebben gebracht, stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op. Zo kunnen wij heel gericht werken op de specifieke noden van je huid en jouw persoonlijke wensen.


huidanalyse observ huidscan

Waarom een huidanalyse met de Observ huidscan?

Rimpels, pigmentatie of andere huidproblemen beginnen vaak in je diepere huidlagen en worden pas na een tijd zichtbaar. Door middel van de Observ Huidscan detecteren wij je problemen preventief en kunnen wij een doelgericht behandelplan voor je opstellen. 

De Observ 520x Huidscan gebruikt de laatste nieuwe technologie op gebied van huidanalyse. Dit apparaat is een begrip in de huidverbeterende sector en is onlosmakelijk gekoppeld aan een professioneel advies.

huidanalysetoestel - observ - phyllis

Wat zijn de voordelen van een huidanalyse met een Observ Huidscan?

De Observ Huidscan maakt het onzichtbare zichtbaar
Wij kunnen als professional met het blote oog veel zien, maar kunnen niet in je diepere huidlagen kijken. Dat is wat dit apparaat wel doet. We sporen huidproblemen preventief op en passen het behandelplan daarop aan.

Meten is weten
Je ziet letterlijk waarover wij spreken. De Observ Huidscan maakt je consult visueel en betrekt je bij het opstellen van je behandelplan.

Je brengt je evolutie in kaart
Maak elk kwartaal opnieuw een afspraak voor een huidanalyse zodat je je evolutie in kaart kan brengen. Je ziet waarin je investeert en dat motiveert je om aan je huidverbetering te blijven werken.

Wat doet de Observ 520X Huidscan?

De Observ 520X Huidscan bezorgt je een haarscherp beeld van je huidconditie die zelfs de kleinste details helder in beeld brengt. In 8 seconden worden er 8 foto’s genomen. Daarvoor maakt deze huidscan gebruik van 8 lichtmodi, 5 gezichtsposities en is hij uitgerust met een gepatenteerde Face Positioning System. Dit zorgt ervoor dat je gelaat exact wordt gepositioneerd door middel van waterpas-achtige displays aan de binnenzijde van de kap en in de software.

PrijzenPrijs (in €)
Reiniging + Analyse + Behandelplan45
Reiniging + Analyse + Behandelplan + Discovery behandeling97

Reserveer hier je Huidanalyse