Tijdelijk ontharen

Wil jij een gladdere huid? Daar helpen wij je bij Bio Esthetiek erg graag bij. Veilig ontharen in onze wax bar met wax op basis van huidtype en lichaamszone.

Wij zorgen ervoor dat je veilig haarvrij kan zijn door te waxen. Dit is een tijdelijke ontharingstechniek waarbij wij op professionele wijze je haren uit de huid verwijderen. Bij Bio Esthetiek werken wij met diverse soorten wax, die wij kiezen op basis van huidtype en zone. De wax voor je oksels en schaamgebied zal bijvoorbeeld verschillend zijn dan de wax die wij voor je rug gebruiken.

Waarom waxen om te ontharen en hoe werkt het?

Door te waxen wordt de haarwortel volledig uit de huid verwijderd waardoor jij enkele weken een zijdezacht gevoel ervaart. De wax omkapselt je haartjes en kleeft ze vast. Eens de wax is uitgehard, verwijderen wij hem tegen de haargroei in. Daarbij trekken wij je haren uit het haarzakje. Dit is heel anders dan scheren waarbij je enkel de zichtbare haren verwijdert.

Wat zijn de voordelen van waxen?

  • Je lichaamshaar zal langer wegblijven. Ga je bijvoorbeeld met een scheermesje aan de slag, dan ervaar je na enkele dagen terug stoppels.
  • Je haar zal dunner teruggroeien, omdat de haarwortel wordt verwijderd. Een scheermesje verwijdert enkel de zichtbare haren, waardoor deze stugger, dikker én sneller terugkomen.
  • Je ondervindt geen last meer van ingegroeide haren.
  • Het is beter voor je huid! De wax zal niet alleen je haren (inclusief wortel) verwijderen, maar ook de dode huidcellen.