TEAM


phyllis-huidexpert-bioesthetiek

Ontmoet Phyllis

Phyllis, eigenares van Bio Esthethiek en Skin Experte

Na 30 jaar ervaring kent jouw huid voor mij geen geheimen meer. Ik begeleid al jaren vrouwen met vragen rond huidverbetering en huidverjonging.

Bij mij staat een kwalitatieve behandeling met een persoonlijke aanpak voorop. Heb je vragen rond huidverjonging, huidverfijning, poriën, pigmentatie of heb je een gevoelige huid en wil je hiervoor een aangepaste behandeling?

Dan ben je bij Bio Esthetiek Schilde aan het juiste adres. Ik begeleid je graag naar een stralende huid een leven lang. Dat doe ik aan de hand van een analyse, gevolgd door de juiste behandeling die je daarbij helpt. Daarnaast bezorg ik je een compleet advies zodat jij met de correcte producten je behandeling thuis kan verder zetten. Zo ben jij verzekerd van een stralende huid die amper wordt getroffen door de tand des tijds.

Naast mijn passie over de huid ben ik ook gebeten door kunst en keramiek. Je kan enkele schilderijen in het instituut ontdekken. Ben ik niet in het instituut, dan vind je mij ongetwijfeld terug in de natuur.

Lisa Bio esthetiek

Ontmoet Lisa

Sinds enkele jaren word ik bij Bio Esthetiek bijgestaan door Lisa. Zij is net als mij gepassioneerd door de huid en gebeten om resultaten te bereiken met haar klanten. Lisa wil vooruitgang kunnen zien en wordt helemaal blij wanneer de huid van haar klant begint te stralen.

Kom je met pijnlijke voeten bij haar, dan geniet ze ervan om je weer pijnvrij én met een grote glimlach te laten vertrekken.

Kortom is zij een onmisbare schakel bij Bio Esthetiek!