Permanente make-up

Jij verdient het om dagelijks de beste versie van jezelf te zijn. Permanente make-up (PMU) kan je daarbij een handje helpen. Dit kan gaan rond je wenkbrauwen of lippen die je wil verfraaien tot een medische tatoeage nadat je een borstreconstructie onderging.

Bij permanente make-up wordt er net onder je huidoppervlak pigment aangebracht. Je kan het vergelijken met het plaatsen van een tatoeage waarbij je het pigment minder diep aanbrengt. Het voordeel hiervan is dat er in de toekomst nog wijzigingen aangebracht kunnen worden. Bij PMU kan je tussen 2 tot 5 jaar genieten van een mooi resultaat.

Bij Bio-Esthetiek te Schilde werken wij samen met Darline Verstraete die meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het plaatsen van Permanente Make-up en medische tatoeages. Wij werken hier met andere woorden graag met een externe experte die jou de kwaliteit en service kan bieden die wij nodig achten bij dergelijke behandelingen.

Wanneer kiezen voor permanente make-up?

Ben je niet in de mogelijkheid zelf make-up aan te brengen of heb jij bijvoorbeeld een contactallergie of een sportieve levensstijl, dan wil je zeker kennismaken met de mogelijkheden van permanente make-up.

Daarnaast is het gemakkelijk en bespaart het je heel wat tijd. Je make-up ziet er steeds professioneel uit zonder dat jij nog maar één penseel hoeft vast te nemen.

Welke permanente make-up behandelingen worden aangeboden?

Bij Bio-Esthetiek kan je een afspraak reserveren voor:

  • wenkbrauwen
  • lippen
  • eyeliner
  • medische tatoeage

Wat is een medische tatoeage?

Medisch tatoeëren of dermatografie is de ideale oplossing wanneer je bijvoorbeeld een borstreconstructie onderging en je je tepel(hof) wil laten reconstrueren. Een tattoo plaats je om je lichaam te versieren, maar een medische tattoo gaat je helpen om je eigenwaarde terug te herwinnen en terug dichter bij jezelf te komen.

Er wordt hier gebruik gemaakt van kleurstoffen die zoveel mogelijk de natuurlijke kleur van je huid benaderen.

Heb je vragen, dan neem je best even contact met ons op.

permanente make-up - Bio-esthetiek Schilde
permanente make-up – Bio-esthetiek Schilde

Reserveer hier je afspraak of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Volgende beschikbare data:
Dinsdag 12 september 2023
Dinsdag 5 december 2023