Huidverbetering

Je huid is je grootste en meest complexe orgaan van je lichaam én ook je enige orgaan dat in contact staat met de buitenwereld. Daarom verdient zij ook de grootste zorg.

Bij Bio-esthetiek Schilde staat een gezonde huid een leven lang helemaal voorop. Door onze kwalitatieve huidverbetering behandelingen met een persoonlijke aanpak én door te werken met A-merken (Environ, Sothys) kunnen wij deze kwaliteit nastreven. Heb je vragen rond huidverjonging, huidverfijning, poriën, pigmentatie of heb je een gevoelige huid en wil je hiervoor een aangepaste behandeling?

Maak kennis met Environ gelaatsbehandelingen

Vitamine A is de ‘zuurstof’ die je huid nodig heeft en dat heeft Environ jaren geleden al ontdekt. Daarom is dit ook het kerningrediënt in hun producten.

Je huid dient elke dag aangevuld te worden met Vitamine A om er gezond en veerkrachtig uit te zien. Door vitamine A te combineren met andere essentiële nutriënten zoals antioxidanten en peptiden, worden de voordelen voor de gezondheid en het welzijn van jouw huid op lange termijn versterkt.

Tijdens onze Environ gelaatsbehandelingen maken wij gebruik van de Elektro-Sonic DF Technology waarmee wij nog betere en diepere resultaten kunnen bereiken. Environ combineert wetenschap, schoonheid en verzorging en daar kunnen wij bij Bio Esthetiek alleen maar achter staan.

Bij Environ focussen wij op volgende behandelingen:


ENVIRON DISCOVERY BEHANDELING

Je allereerste Environ-behandeling start bij het begrijpen van je behoeften. Tijdens een Discovery-behandeling doen wij een uitgebreide huidanalyse, geven wij persoonlijk advies en stellen wij een behandelingsplan op.

ENVIRON FOCUS-ON BEHANDELINGEN

Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren.
Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

ENVIRON ESSENTIAL BEHANDELINGEN

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

ENVIRON COOL PEEL® BEHANDELINGEN

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

Environ Skin Essentia - Bio-esthetiek Schilde
Environ Youth Essentia - Bio-esthetiek Schilde

Ontdek de exclusieve modelleringsmethode van Sothys


Sothys Paris

Sothys wil op een gerichte manier oplossingen bieden voor alle huidproblemen en brengt vernieuwende concepten die alsmaar efficiënter zijn. Het merk onderscheidt zich al meer dan 60 jaar door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie.

Ze ligt aan de grondslag van de Digi-Esthétique®, een exclusieve modelleringsmethode die elke behandeling in het instituut weet op te tillen naar het niveau van een onvergetelijke zintuiglijke beleving.

Dankzij uitgekiende texturen en parfums wil Sothys de zintuiglijkheid en het genot koppelen aan werkzaamheid.