stralendehuid-gold-roll-citt

Zo bekom je een stralende huid tijdens de feestdagen

Het aftellen naar je stralende huid voor de feestdagen is begonnen: nog 8 weken te gaan en we zitten midden in de feest periode. Wat vliegt de tijd snel voorbij. De voeten onder tafel schuiven met familie en vrienden, daar kijken velen onder ons het hele jaar naar uit.

Ik geef je daarom nu al graag een GO om te starten met de voorbereidingen van jouw ultieme ‘feestdagen huidboost’. 

Zo geniet jij van een stralende, strakke holiday glow tijdens kerstfeesten.

De afgelopen jaren gaven onze klanten klaar en duidelijk aan wat ze verwachtten van een holiday boost: minder lijntjes, meer gloed. 

Een mooie uitdaging voor ons, want de herfst- en wintermaanden zijn pittig voor je eigen natuurlijke glow.

Redenen die een stralende huid tegenhouden

Vochttekort Lijntjes

Van zodra de temperatuur onder 15 graden zakt, daalt het vochtgehalte van je huid. 

Tegelijkertijd gaat de (auto)verwarming omhoog, sta je ‘s ochtends wat langer onder een warme douche en komt je huid minder in aanraking met zonlicht. Dit allemaal samen maakt een perfecte cocktail voor dehydratatie.

Rimpels als gevolg van vochttekort herken je aan de dunne, craquelé lijntjes. Vaak gaan ze gepaard met een trekkerig gevoel en een doffe schijn.

Goed nieuws! Vochttekort lijntjes zijn erg makkelijk te behandelen. Door de hydratatielevels van je huid te ondersteunen, duwen we de fijne lijntjes naar buiten en krijg je er een stralende gloed gratis bovenop!

Rimpels: diepere lijntjes door collageen verlies

Buiten de vochttekort lijntjes krijgen we natuurlijk allemaal te maken met de diepere lijntjes oftewel: rimpels. Deze ontstaan door de afbraak van de collageenvezels in je huid.

Collageenvezels zijn de eiwitten die je huid stevig en strak houden. Deze breken van nature af vanaf je twintigste. Zonbeschadiging, suikers, stress en andere factoren versnellen het proces. Gezien collageen zich in de diepe lagen van je huid bevindt, is het onmogelijk om het van buitenaf te begeleiden. 

Geen nood, van binnenuit kunnen we dit proces wél ondersteunen.

TIP: KUUR VAN BINNENUIT MET COLLAGEN SUPPORT

Bied je huid de komende twee maanden alles wat ze nodig heeft om collageen aan te maken voor een strakke huid. Vitamine C, MSM en Zink boosten niet alleen de collageenproductie maar ook je immuniteit. Dat is dubbel genieten!

3 tips om een stralende huid te bekomen

TIP 1: De nieuwe hydraterende lijn van Sothys

Sothys’ laatste nieuwe lijn kon op geen beter moment komen.

Het Hydra Gamma bestaat uit maar liefst 2 crèmes , een intens serum, een hydraterend masker én een intensieve professionele behandeling. 

Met deze nieuwe waaier aan producten kiest Sothys resoluut voor hyaluronzuur als centraal ingrediënt om de hydratatie van je huid onmiddellijk te herstellen en te optimaliseren. Hiermee haalt het Franse kwaliteitsmerk deze winter alles uit de kast om vochttekort lijntjes weg te toveren als sneeuw voor de zon.

Boost jij jouw vochtgehalte graag thuis in de badkamer met een aangepaste moisturizer of plan je liever een professionele hydraterende boost? 

Wij begeleiden je graag in het maken van de juiste keuze.

TIP 2: De Environ Synergé Filler Cream

Jouw Holiday Glow in een flesje, het neusje van de zalm voor vochttekort lijntjes. De 3D Synergé Filler Cream is jouw all-in-1 product. Door zijn unieke samenstelling hydrateert het je huid, biedt het de versteviging waar nodig én plumpt dit krachtig serum je fijne lijntjes.

Extra leuk: Deze booster combineer je makkelijk met je andere producten van Environ. Gedurende de hele winter of als tijdelijke (maar krachtige) kuur tot aan de feestdagen.

TIP 3: Huidverbeterende Make-up

Kies voor wat extra hydraterende en glanzende ingrediënten in je make-up als kers op de taart van je dagelijkse skincare routine. De reflecterende werking van deze producten zorgt ervoor dat je lijntjes optisch minder ziet terwijl we je huidconditie verbeteren.

Een primer is dé start van een stralende make-up

Met de Illuminating Glow Primer hecht je minerale make-up beter en langdurig, terwijl je huid tot in de diepte wordt gehydrateerd. De reflecterende werking van mica bezorgt je huid stralende glow in een handomdraai.

Liquid Minerals, een therapeutisch serum en foundation in één flesje 

Tover iedere make-up om in een ware feestlook met deze 2-in-1 foundation: een zachte dekking gecombineerd met een intens hydraterend en liftend serum. 

Mooier kan het écht niet worden, let’s get your glow on!

Wil jij een stralende huid bekomen?